In order to bring you the best possible user experience, this site uses Javascript. If you are seeing this message, it is likely that the Javascript option in your browser is disabled. For optimal viewing of this site, please ensure that Javascript is enabled for your browser.
QAD.com | Contact |+31 (0) 20 6547200 | Languages
 QAD On Demand
Over Cloud ERPWaarom Cloud ERPEvalueer Cloud ERPGa Cloud ERP

Cloud-ERP op volle sterkte voor productie

QAD Cloud ERP is de enige ERP-oplossing in de cloud met volledige functionaliteit, die specifiek ontwikkeld is voor productie bedrijven zoals die van u. QAD Cloud ERP is uiterst geschikt voor zowel een opstartend bedrijf dat een groei doormaakt, als een volwassen organisatie met een wereldmerk. Door de webgebaseerde ERP-software kunt u alle capaciteiten van QAD Enterprise Applications benutten.

U richt zich op uw organisatie, wij richten ons op IT

  • Applicatie-ondersteuning
  • Server hardware
  • Systeembeheer
  • Database-beheer
  • Applicatiebeheer
  • Planning van upgrades
  • Eerstelijnsondersteuning
  • Disaster Recovery
  • Uitgebreide rapportages
Ga QAD On Demand ERP

Door gebruik te maken van QAD Cloud ERP kunt u zich volledig richten op uw organisatie in plaats van uw software. Voor u als producent is het belangrijk in te kunnen spelen op de vraag uit de markt. QAD ondersteunt u hierbij door zich te richten op de continuïteit van uw bedrijfsvoering...On Demand!

QAD Cloud ERP ondersteunt globale productie bedrijven

Het voordeel van QAD Cloud ERP

Gebruik Cloud ERP Beschikbare applicaties Brancheoplossingen

Aansluiten. Implementeren. Genieten!

Of u nu gebruik maakt van een bestaand QAD-systeem of van een andere ERP-applicatie, het overstappen naar QAD Cloud ERP is net zo eenvoudig als Connect. Deploy. Enjoy!

 
QAD On Demand, Cloud ERP

Aansluiten. Sluit uw netwerk simpelweg aan op het beveiligde datacenter van QAD en u bent "in the cloud".

  QAD Cloud ERP Uitvoering

Implementeren. Met de eenvoudige methodes genaamd QAD Easy On Boarding en QAD Transition Services, wordt de implementatie van uw ERP-oplossing snel, betaalbaar en efficiënt tot stand gebracht. Dit omvat het omzetten van uw gebruikers- en uw huidige systeemgegevens als ook de configuratie van uw bedrijfsprocessen voor een optimale ERP-ervaring.

  QAD Cloud ERP Ondersteuning

Genieten! Ervaar QAD Cloud ERP zonder de gebruikelijke zorgen. Voor hulp neemt u gewoon contact op met onze altijd beschikbare wereldwijde QAD-helpdesk.

Cloud ERP Beschikbare Applicaties

QAD Cloud ERP biedt de complete functionaliteit die wereldwijde productiebedrijven mogen verwachten. Wij bieden de mogelijkheid om het productieproces volledig te controleren. Ook meerdere productievormen, zoals Repetitive, Discrete, Process en Lean zijn tegelijkertijd te gebruiken.

Alle functionaliteit is wereldwijd toegankelijk via de webgebaseerde ERP-oplossing. Doordat de helpdesk altijd beschikbaar is en QAD de upgrades en het onderhoud op uw systeem uitvoert, kunnen uw IT resources efficiënter worden ingezet.

QAD Cloud ERP Applicatie

QAD Cloud ERP-uitvoeringen

QAD Cloud ERP is beschikbaar in drie branche-specifieke uitvoeringen. Hiermee kunt u voldoen aan de unieke productiebehoeften die spelen binnen uw branche. U kunt kiezen uit QAD Cloud ERP:

 
QAD Cloud ERP, Standaard ERP Editie
Standaard editie — Bevat de modules van de QAD Enterprise Applications die voldoen aan de veel voorkomende behoeften van producenten.
  QAD Cloud ERP, Life Sciences ERP Editie
Life Sciences editie — Biedt dezelfde mogelijkheden als de Standaard ERP editie, maar biedt tevens een gekwalificeerde omgeving. Daarnaast biedt het ook de benodigde Standard Operating Procedures (SOP's) die nodig zijn om het systeem te valideren voor de Food & Drug Administration (FDA) en de huidige Good Manufacturing Practices (cGMP).
  QAD Cloud ERP, Automotive Editie
Automotive editie — Biedt dezelfde mogelijkheden als de Standaard ERP-editie en bevat een reeks procesmappen om Materials Management Operational Guideline/Logistics Evaluation (MMOG/LE) te ondersteunen.

Cloud ERP de Analist aan het Woord – QAD On Demand
QAD On Demand ERP – De Vise van het Management
QAD On Demand Cloud ERP – De Effectieve Organisatie